0 Compare Page

Rent a car

O NAMA

DALTON d.o.o. je kompanija koja se bavi iznajmljivanjem putničkih automobila u cijeloj Bosni i Hercegovini. Automobile možete iznajmiti u našim poslovnicama u Tuzli na Brčanskoj Malti i na Aerodromu Tuzla.

Nudimo usluge najma vozila od najmanjih pa do vozila premium klase.

Na Vaš zahtjev dostavljamo vozilo na bilo koju adresu, a na kraju možemo preuzeti unajmljeno vozilo sa lokacije koja Vama najviše odgovara. Neophodna je rezervacija i dogovor.

Svi segmenti naše ponude stvoreni su kako bi u najvećoj mjeri olakšali svakodnevnicu i vaše putovanje obojali tonovima slobode, zabave i opuštenosti.

Naši najveći klijeti su uglavnom poslovni i porodični ljudima sa manjkom vremena i viškom obaveza, kao i turistima sa posebnim ukusom.

Naš tim je uvijek dostupan i spreman da Vam izađe u susret!

NAŠE USLUGE:

- Pomoć pri odabiru vozila,

- Transfer do željenog odredišta ili najam putničkog vozila sa vozačem,

- Dostava i preuzimanje vozila van radnog vremena,

- KASKO osiguranje,

- Sjedalice za dijete..itd.

- Zamjensko vozilo u slučaju kvara ili nezgode,

- Najam automobila iz određenih grupa vozila bez depozita/kreditne kartice

- Mogućnost otkazivanja ili promjene rezervacije,

- Najam GPS navigacijskog uređaja,

Posebni popusti na rezervacije vozila
Ukoliko iznamljujete više vozila, ili jedno vozilo na duži vremenski period, odobravamo dodatne popuste. Vaš Dalton Rent-a-car!
Neograničena kilometraža
Apsolutno ne postoje granice u smislu kilometara koje možete preći sa našim vozilima. Vozite se sigurno i udobno gdje god poželite.
Vozilo za put u jednom smjeru
Moguće iznajmljivanje vozila u jednom smjeru. Vozilo možete preuzeti na jednoj lokaciji, a vratiti ga na potpuno drugoj, onoj koja Vama odgovara.
loading