0 Compare Page

LED EKRAN - DALTON TUZLA
PAKETI

Cjenovnik za LED ekran

CIJENA

70 KM / 7 dana

220 KM / 30 dana

3 mjeseca i više 180 KM (mjesečno)

Cjenovnik za tablete

CIJENA

50 KM / 7 dana

170 KM / 30 dana

3 mjeseca ili više 150 KM (mjesečno)

Cjenovnik za brendiranje auta

CIJENA

50 KM mjesec / auto

30 KM mjesec / gepek

30 KM mjesec / hauba

Napomena u cijenu nije uračunat PDV...
LED EKRAN - DALTON TUZLA
NAŠE USLUGE

Naše opredjeljenje je rad za trgovinu i pružanje usluga tehničkih naprednih i profesionalnih usluga na polju oglašavanja. Cilj nam je da gradimo mrežu zadovoljnih saradnika, klijenata i partnera, te da oglašavanje u BiH učinimo dinamičnijim i atraktivnijim. Uz stopostotnu posvećenost poslu koji obavljamo nudimo profesionalne usluge i stručnu podršku.

Nova dimenzija oglašavanja koju donosimo su zapravo mreža digitalnih LED bilborda prema svjetskim standardima. Ovo će ujedno biti i prvi postavljen LED ekran vrhunske rezolucije i vrhunske kvalitete slike na atraktivnoj lokaciji u Tuzli na raskrsnici Brčanska malta preko puta tržnog centra Sjenjak.

Uz vrlo frekventnu sjevernu saobraćajnicu u kojoj na dnevnoj bazi prolazi hiljade automobila. Ovaj grad dio grada je jedan od najnaseljeniji i privredno najrazvijeniji, što je uticalo na to da postavimo ujedno i prvi LED ekran baš u ovaj dio grada Tuzle. Svakako, u planu je širenje mreže i na ostale dijelove grada kao i gradove u BiH.

U oglašavanju donosimo novu mogućnost, a to je prije svega vremenski, ali i lokacijski targetirano emitovanje. Ovaj medij postiže impresivnu vidljivost kako danju, tako i noću.

Sistem nudi veoma jednostavno i brzo mijenjanje sadržaja i to bez dodatnih troškova.

LED EKRAN - DALTON TUZLA
KLIJENTI
olx
lovic
basic
kids-shop-lotos
loading